Wonen in De Melkfabriek
Logo Logo
Nieuwbouw aan de Rijnkade

Karakteristiek wonen in De Melkfabriek

Het duurt nog tot eind 2018 voordat de eerste woningen in verkoop gaan. De flexibiliteit van het plan biedt ruimte voor studentenwoningen, appartementen, lofts en woningen met een tuin. De eerste woningen zijn ongeveer begin 2020 klaar om bewoond te worden.  Vanaf dan wordt het terrein van de oude Coberco fabriek stapje voor stapje omgetoverd tot karakteristiek woongebied. De komende tijd worden de plannen uitgewerkt en houden we je op de hoogte van de mogelijkheden over wonen in het gebied De Melkfabriek. Zodra de eerste informatie over de woningen bekend is laten wij het direct weten via De Melkfabriek Facebookpagina, deze website en uiteraard de nieuwsbrieven. 

Het idee: oude gebouwen worden hergebruikt, nieuwe worden toegevoegd. Kleine gebouwen staan naast grotere, open plekken liggen naast meer bebouwde plekken. De ontwerpen liggen nog op tafel, er wordt van alles geschetst en de ideëen blijven komen. Maar zoals altijd met ideëen, die worden verder ontwikkeld en uitgewerkt. Wat wel alvast zeker is: De Melkfabriek wordt een karakteristiek en uniek stukje Arnhem!

Interesse?

Heb je interesse om te wonen in dit transformatie project met rijke geschiedenis? Op een bruisende plek, waar wonen en creatieve bedrijvigheid worden gecombineerd? Abonneer je op De Melkfabriek nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?