Ondernemen in De Melkfabriek
Logo Logo
Jouw restaurant in een oude fabriek?
Wijken in ontwikkeling

De Melkfabriek: de nieuwe hotspot van Arnhem

De oude Cobercofabriek wordt de drager van het nieuwe gebied De Melkfabriek. De ontwikkeling van dit gebied krijgt de komende tijd vorm, maar het startpunt ligt bij de invulling van de oude fabriek.

Een plek waar iets staat te gebeuren

Zelfs leegstaand voelt de oude fabriek als een plek waar iets staat te gebeuren. Een creatieve hotspot. En bij een creatieve hotspot hoort vrijheid. De mogelijkheid om met jouw onderneming een stukje van deze parel eigen te maken. Heb je ondernemerszin? Vul het contactformulier in en deel jouw idee met ons.

In De Melkfabriek heeft iedereen dezelfde houding en visie voor het gebied. Daarom kan iedereen die er iets doet, zich vinden in de 10 gedragsprincipes van De Melkfabriek. Jij ook?

Ontmoeten en inspireren

De Melkfabriek wordt bijvoorbeeld ingevuld met initiatieven als een foodmarket, horeca en creatieve bedrijvigheid. Of mobiele markten, exposities of leuke events. Biologische producten, koken in het ketelhuis of een ambachtelijke bierbrouwerij. Om te genieten van je perfect gemaakte capuccino hoeven er alleen maar tafels, stoelen en een bar in, dan is het al perfect. De locatie ademt potentie.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?