Evenementen in De Melkfabriek
Logo Logo

Planning openbare evenementen

Pak je agenda er maar bij want de komende tijd is er genoeg te beleven in De Melkfabriek. Zie onderstaande planning. Zelf een evenement organiseren in De Melkfabriek kan natuurlijk ook.

7
september

OndernemerLIVE 2017

OndernemerLIVE 2017 is een event voor ondernemers, het onderwijs, overheid, studenten en andere geïnteresseerden. Kom ook op 7 en 8 september 2017 naar de Melkfabriek en maak kennis met het Arnhemse bedrijfsleven

10
september

Open Monumentendag

Speciaal voor de Open Monumentendag openen wij onze deuren op zondag 10 september. Het is dé kans om De Melkfabriek te bezoeken. Met wie wil jij rondwandelen in deze oude melkfabriek? Meld je aan door op de foto te klikken. Aanmelden kan tot donderdag 31 augustus.

10
september

Bridge to Bridge

Bridge to Bridge, het hardloopevenement van Arnhem. De volgende editie is op 10 september 2017! De start vindt plaats rondom de historische John Frost-brug. Dit is naast De Melkfabriek.

5
oktober

innovate Arnhem

Hoogstwaarschijnlijk komt innovate Arnhem 5/6 en 7 oktober naar De Melkfabriek, met meer dat 100 activiteiten voor jong en oud! Meer weten? www.innovatearnhem.nl

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?