Logo Logo

Planning ondernemen en wonen

Wonen

Het duurt nog even voordat je kunt wonen in een nieuwbouwwoning in De Melkfabriek. De verkoop van de woningen in De Melkfabriek start in 2018. Alle tijd om je voor te bereiden, inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar de perfecte bank dus. Meer weten over Wonen in De Melkfabriek?

Ondernemen

De oude Coberco fabriek wordt op korte termijn weer toegankelijk gemaakt. Vanaf dat moment kun jij hier met jouw unieke evenement terecht. Jouw evenement zal de publiekstrekker worden van De Melkfabriek! Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op. 

Planning evenementen

Pak je agenda er maar bij want de komende tijd is er genoeg te beleven in De Melkfabriek. Zie onderstaande planning. Zelf een evenement organiseren in De Melkfabriek kan natuurlijk ook.

7
september

OndernemerLIVE 2017

OndernemerLIVE 2017 is een event voor ondernemers, het onderwijs, overheid, studenten en andere geïnteresseerden. Kom ook op 7 en 8 september 2017 naar de Melkfabriek en maak kennis met het Arnhemse bedrijfsleven.

10
september

Open Monumentendag

Speciaal voor de Open Monumentendag openen wij onze deuren op zondag 10 september. Het is dé kans om De Melkfabriek te bezoeken. Met wie wil jij rondwandelen in deze oude melkfabriek? Meld je aan door op de foto te klikken. Aanmelden kan tot donderdag 31 augustus.

10
september

Bridge to Bridge 2017

Bridge to Bridge, het hardloopevenement van Arnhem. De volgende editie is op 10 september 2017! De start vindt plaats rondom de historische John Frost-brug.

5
oktober

Innovate Arnhem

Hoogstwaarschijnlijk komt innovate Arnhem 5/6 en 7 oktober naar De Melkfabriek, met meer dat 100 activiteiten voor jong en oud! Meer weten? www.innovatearnhem.nl.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?