Logo Logo

Meer weten?

Wil je meer weten over De Melkfabriek? Bel met ons. Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Op de hoogte blijven? Vul onderstaand je e-mailadres in, dan informeren wij je wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn in De Melkfabriek.

033 4534123

Ideeën of initiatieven?

Heb je ideeën of initiatieven voor De Melkfabriek? Wil je met ons samenwerken of heb je gave concepten binnen onze 3 belangrijke pijlers? Bel Anne op telefoonnummer 033 4534123 of mail naar verkoop@bpd.nl 

 

We hebben geen resultaten gevonden.
Probeer het nog eens met een andere zoekterm of stel je vraag via chat, mail of telefoon.

Bekijk de vragen en antwoorden

Wat zijn de plannen voor het leegstaande terrein?

De Melkfabriek wordt de nieuwe hotspot van Arnhem, waar wonen, werken, winkelen, genieten en ontspannen samenkomen. Met het openstellen van het gebied krijgt Arnhem er een prachtig nieuw stuk stad bij. 

De bestaande fabriek blijft en wordt het hart van het gebied. In de fabriek zijn plannen voor horeca, een bierbrouwerij, een foodmarkt,  een cultureel podium en creatieve bedrijven.

Verder gaan we de relatie met de Rijn versterken, onder andere door het realiseren van mooie terrassen naast de fabriek met zicht op de Rijn.

Daarnaast voegen we nieuwbouw toe en bieden we ruimte voor diverse typologieën aan  herenhuizen, appartementen (groot en klein), lofts, penthouses, woon-werkwoningen en wellicht studentenwoningen.

Kan ik een fotoshoot doen in De Melkfabriek?

Het is zeker mogelijk foto’s te maken in De Melkfabriek te doen. Voor het exclusief openstellen van de fabriek wordt een tarief van €75,- per uur gehanteerd met een minimum van 2 uur afname. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u een mail sturen naar eventlocaties@boei.nl. Mailadres en telefoonnummer toevoegen en er wordt contact opgenomen. Je krijgt dan de mogelijkheid in de hele fabriek en rondom de fabriek foto’s te maken. Laat de persoon een mail sturen naar Daarnaast is er de mogelijkheid foto’s te maken tijdens openbare gelegenheden zoals De Open Monumentendag en evenementen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Wanneer wordt er gestart met de ontwikkeling?

Morgen!

De invulling voor de bestaande gebouwen is in volle gang. Het gebouw zal na overdracht veilig en toegankelijk gemaakt dienen te worden. Vervolgens starten we met de invulling van de bestaande gebouwen.

Voor de bouw van de rest van onder meer woningen (?) is een bestemmingsplan aanpassing nodig.  Voor dit proces zijn we in een positief scenario minimaal een jaar kwijt.

Op de plek van de nieuwbouw willen we in de tussentijd tijdelijk huisvesting realiseren in de vorm van Tiny Houses

Wanneer start de verkoop?

Dat is nog niet bekend. Als je je inschrijft als geïnteresseerde, houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in De Melkfabriek.

Hoeveel woningen komen er?

Dat is afhankelijk van het totale programma en de verschillende functies. Er wordt nu gedacht aan circa 280 woningen.

Welk type woningen komt er?

In de nieuwbouw is ruimte voor diverse typologieën aan  herenhuizen, appartementen (groot en klein), lofts, penthouses, woon-werkwoningen en wellicht studentenwoningen.

Wat komt er in de tussentijd in de lege fabriek?

We denken aan creatieve bedrijvigheid, een ambachtelijke bierbrouwer, conceptstores. Maar we staan open voor diverse initiatieven!
Heb je ideeën of wil je met een initiatief aan de slag? Stuur dan even een mail naar Herbert Bosch, bosch@bpd.nl

Wat wordt de prijs van de woningen?

Dat is nog niet bekend. Alle segmenten zullen naar verwachting een plek krijgen.

Waar kan ik mij inschrijven?

Wil je op de hoogte blijven van algemene ontwikkelingen in De Melkfabriek? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, onderaan deze pagina.

Heb je interesse om te wonen in De Melkfabriek? Schrijf je in als belangstellende voor de wonignen. Je doet dat onderaan deze pagina.

Initiatieven delen met ons? Neem dan contact op met Herbert Bosch van BPD via h.bosch@bpd.nl 

Is er al een architect bekend?

De stedenbouwkundige en architect voor een aantal gebouwen is Studioninedots tezamen met Studio Spacious uit Amsterdam. Verder willen we voornamelijk met lokale architecten en partijen gaan werken. Meer weten over de verschillende partijen die samenwerken in De Melkfabriek?

Wie gaat er bouwen?

Dat wordt in een later stadium bepaald. 

Zijn er nog bijzonderheden te melden over het proces of project?

We werken met lokale partijen en adviseurs. Daarnaast zullen we met gebruikers en bewoners invulling gaan geven aan De Melkfabriek. Samen met jullie creëren we een nieuw stuk stad met een eigen karakter dat door jullie mede bepaald wordt!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hier je vraag.

Het formulier is succesvol ontvangen

Partners

De Melkfabriek wordt collectief ontwikkeld met jou, maar daarnaast ook door een zorgvuldig samengesteld team van partners.

BPD logo

StudioNinedots logo

BOEi logo

StudioSpacious logo

DELVA Landscape Architects logo

DTO logo

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?